Пеште пісірілген алма
Қарау
Пешке пісірілген тауық
Қарау
Ірімшіктен құймақ
Ірімшік құймағын әзірлеу үшін: жұмыртқа ірімшік ұн(сұлы немесе кез-келген) қажет болады. Алдымен, жұмыртқаны көпіршітіп алыңыз. Бір тарелка құймақ шығу үшін бір жұмыртқа да жетеді. Ірімшіктің бір қорабы қажет. Негізі,қолдың ірімшігін пайдаланғаныңыз жөн,суы ақпайды. Сұлы немесе кез-келген басқа ұнды алып 3-4  қасық қосыңыз. Ө
Қарау
Фаршталған омлет
Қарау
Керемет кешкі ас. Пешке пісірілген балық
Қарау
Асқабақ қосылған ботқа (каша)
Қарау
Пешке пісірілген картоп
Қарау
Қозықұйрық пен брокколиден езбе сорпа
 Езбе сорпаның ерекше түрі бұл. Дәмінің өзі тіл үйірерлік, ал денсаулық үшін пайдасы зор. Сізге бар болғаны брокколи, қозықұйрық,пияз,сары май немесе зәйтүн майы қажет. Алдымен брокколидің сабағының гүлшоғырын бір-бірінен бөліп, қозықұйрық пен пиязды турап қойыңыз. Барлығын тереңірек табаға салып,сары май немесе зәйтүн майына буға пісіру керек
Қарау
Дұрыс тамақтану бойынша «Ара» салаты
Қарау
Асқабақтан құймақ
Қарау
Мультиваркада ақсерке балығымен брокколи
Қарау
Тәтті батончик
Қарау
Жұмыртқадан құймақша
Қарау
Баклажан және көкөністерден әзірленген икра
Қарау