Тауық етімен жұмыртқа құймағынан сорпа
  • Тауықтың кеудесі – 300гр
  • Жұмыртқа – 3 дана
  • Сәбіз – 1 дана
  • Пияз – 1 дана
  • Картоп – 2 дана
  • Тұз және т.б. дәміне қарай
  • Өсімдік майы – қуыру үшін

 

Тауықтың кеудесін тұзды суда қайнатып аламыз, төртбұрыштап кесіп, сорпаға қайтадан саламыз.

Картопты төртбұрыштап турап, саламыз.

Сәбізді үшкіштен өткізіп, пиязды майда төртбұрыш етіп тураймыз.

Сорпаға қосып 15 минут қайнатамыз.

Жұмыртқаны, тұз бен бұрышты қосып құймақ сияқты дайындаймыз. Екі жағын кезектеп қуырып аламыз. (3 жұмыртқаны қосып)

Суыған соң ұзыншақтап турап, сорпаға қосамыз. Баяу отта 10 минут қайнатамыз. Қалауыңызға қарай бетіне аскөкті себеуіңізге болады.

 

Ас болсын!

 

 

Дайындаған: Айдос Айгерім

Дереккөз: justcoolidea.ru

0
түсініктер
Ас үйіңізде тұруы керек 10 тағам
Қарау
Сәбіз салаты
Қарау
Ірімшік туралы не білесіз?
Соңғы кездері дүкен сөрелерінде бұрын атауы таңсық болған ірімшік түрлері пайда болуда. Сондай-ақ қазіргі ас мәзірлерінде де бұл өнім кеңінен қолданылып келеді. Ірімшікті дұрыс таңдау әрі сақтай білу – дәмді тағам дайындаудың кепілі. Сақталуы Ірімшікте пісіп жетілу процестері үздіксіз жүріп жатады. Сондықтан дұрыс сақталмаған жағдайда
Қарау
Қызылша салаты
Қарау
Көңіл күйді жақсартатын тағамдар анықталды
Қарау
Тәжірибелі аспаздардан 15 кеңес
Қарау
Тамағымның тұзы ащы...
Қарау