Тауық етімен жұмыртқа құймағынан сорпа
  • Тауықтың кеудесі – 300гр
  • Жұмыртқа – 3 дана
  • Сәбіз – 1 дана
  • Пияз – 1 дана
  • Картоп – 2 дана
  • Тұз және т.б. дәміне қарай
  • Өсімдік майы – қуыру үшін

 

Тауықтың кеудесін тұзды суда қайнатып аламыз, төртбұрыштап кесіп, сорпаға қайтадан саламыз.

Картопты төртбұрыштап турап, саламыз.

Сәбізді үшкіштен өткізіп, пиязды майда төртбұрыш етіп тураймыз.

Сорпаға қосып 15 минут қайнатамыз.

Жұмыртқаны, тұз бен бұрышты қосып құймақ сияқты дайындаймыз. Екі жағын кезектеп қуырып аламыз. (3 жұмыртқаны қосып)

Суыған соң ұзыншақтап турап, сорпаға қосамыз. Баяу отта 10 минут қайнатамыз. Қалауыңызға қарай бетіне аскөкті себеуіңізге болады.

 

Ас болсын!

 

 

Дайындаған: Айдос Айгерім

Дереккөз: justcoolidea.ru

0
түсініктер
Тамағымның тұзы ащы...
Қарау
Жаңа жылдық салаттар мәзірі
Қарау
Канапе
Құрамы: 1 дана багет қара наны 200 г Пісірілген шұжық (варенная) Черии қызанағы 150 г балқытылған ірімшік Салат жапырағы бір орам Ақжелкен және аскөк   Дайындалуы:  Нанды кесіп оған балқытылған ірімшікті жағамыз. әр нанымызға бір-бір салат жапырақтарын қойып шығамыз. Черии қызанағын ортасынан бөлеміз. Шұжығымызды
Қарау
Жаңа жылдық жеміс салаты
Қарау
Итальянша тауық етін даярлау!
Қарау
Қақталған тауық еті мен ерітілген ірімшіктен дайындалған дәмді сорпа
Қарау
Дәмді day
Қарау