Тауық етімен жұмыртқа құймағынан сорпа
  • Тауықтың кеудесі – 300гр
  • Жұмыртқа – 3 дана
  • Сәбіз – 1 дана
  • Пияз – 1 дана
  • Картоп – 2 дана
  • Тұз және т.б. дәміне қарай
  • Өсімдік майы – қуыру үшін

 

Тауықтың кеудесін тұзды суда қайнатып аламыз, төртбұрыштап кесіп, сорпаға қайтадан саламыз.

Картопты төртбұрыштап турап, саламыз.

Сәбізді үшкіштен өткізіп, пиязды майда төртбұрыш етіп тураймыз.

Сорпаға қосып 15 минут қайнатамыз.

Жұмыртқаны, тұз бен бұрышты қосып құймақ сияқты дайындаймыз. Екі жағын кезектеп қуырып аламыз. (3 жұмыртқаны қосып)

Суыған соң ұзыншақтап турап, сорпаға қосамыз. Баяу отта 10 минут қайнатамыз. Қалауыңызға қарай бетіне аскөкті себеуіңізге болады.

 

Ас болсын!

 

 

Дайындаған: Айдос Айгерім

Дереккөз: justcoolidea.ru

0
түсініктер
Шоколад қосылған чизкейк
Қарау
Қамыр илеу құпиялары
Қарау
Ұннан жасалатын тағамдардың көтеріліп піскенін қаласаңыз
Ұннан жасалатын тәтті тағамдарды немесе түрлі көкініс қосылған пирогты пісірген кезде оның барынша көтерілгенін қалаймыз. Ал бұл мақсатымызға қалай жетеміз? Арасына дүкеннен сатып алынған қамыр қопсытқышын саламыз. Сірке суына немесе лимон қышқылына езілген ас содасын қосамыз. Осы кейінгі әдісті пайдаланған кезде қамырымыз өзіміз қалағандай ет
Қарау
Ас үйіңізде тұруы керек 10 тағам
Қарау
Сәбіз салаты
Қарау
Ірімшік туралы не білесіз?
Қарау
Қызылша салаты
Қарау