Ірімшік қосылған балмұздақ

Қажетті азық-түліктер:

  • 120 гр қарақат;
  • 60 гр ұнтақталған қант;
  • 120 гр «Маскарпоне» ірімшігі;
  • 150 мл кілегей (майлылығы 35%) қажет.

 

Дайындалу әдісі: Қарақатты  блендердің көмегімен майдалаймыз. Ірімшік пен қантты қосамыз. Кілегейді крем деңгейіне жеткіземіз. Барлығын араластырамыз. Жақсы араласуы үшін миксерді пайдалануымызға болады. Ыдысқа салып, тоңазтқышқа қоямыз. Осымен балмұздағымыз дайын.

 

Астарыңыз дәмді болсын!

 

 

 

 

Дереккөздер: Вк әлеуметтік желісінен алынды

Дайындаған: Балжан  Нұрғалиқызы  Қанапияева

0
түсініктер
Қақталған тауық еті мен ерітілген ірімшіктен дайындалған дәмді сорпа
Қарау
Дәмді day
Қарау
Тауық етімен жұмыртқа құймағынан сорпа
Тауықтың кеудесі – 300гр Жұмыртқа – 3 дана Сәбіз – 1 дана Пияз – 1 дана Картоп – 2 дана Тұз және т.б. дәміне қарай Өсімдік майы – қуыру үшін   Тауықтың кеудесін тұзды суда қайнатып аламыз, төртбұрыштап кесіп, сорпаға қайтадан саламыз. Картопты төртбұрыштап турап, саламыз. Сәбіз
Қарау
Жазғы салат
Қарау
Түрік тәттісі «бахлава»
Қарау
Ірімшік қосылған балмұздақ
Қарау
Фаст Фуд тауық қанаттары (стрипсы)
Қарау