Ірімшік қосылған балмұздақ

Қажетті азық-түліктер:

  • 120 гр қарақат;
  • 60 гр ұнтақталған қант;
  • 120 гр «Маскарпоне» ірімшігі;
  • 150 мл кілегей (майлылығы 35%) қажет.

 

Дайындалу әдісі: Қарақатты  блендердің көмегімен майдалаймыз. Ірімшік пен қантты қосамыз. Кілегейді крем деңгейіне жеткіземіз. Барлығын араластырамыз. Жақсы араласуы үшін миксерді пайдалануымызға болады. Ыдысқа салып, тоңазтқышқа қоямыз. Осымен балмұздағымыз дайын.

 

Астарыңыз дәмді болсын!

 

 

 

 

Дереккөздер: Вк әлеуметтік желісінен алынды

Дайындаған: Балжан  Нұрғалиқызы  Қанапияева

0
түсініктер
Қамыр илеу құпиялары
Қарау
Ұннан жасалатын тағамдардың көтеріліп піскенін қаласаңыз
Қарау
Ас үйіңізде тұруы керек 10 тағам
1. Бал. Иммунитетіңізді қатайтып, күш-қуатыңызды арттырады. Сонымен қатар ас үйіңізде бал тұрса, қантты ұмытуға да болады. 2. Банан. Жүрек аурулары мен инсульттің алдын алуға көп көмегін тигізеді. Және оның құрамында бұлшық етке пайдалы калий элементі бар. 3. Геркулес. Тамырларыңызды тазалап, асқазан, ішек ауруларынан сақтайды. 4. Саумалды
Қарау
Сәбіз салаты
Қарау
Ірімшік туралы не білесіз?
Қарау
Қызылша салаты
Қарау
Көңіл күйді жақсартатын тағамдар анықталды
Қарау