Ірімшік қосылған балмұздақ

Қажетті азық-түліктер:

  • 120 гр қарақат;
  • 60 гр ұнтақталған қант;
  • 120 гр «Маскарпоне» ірімшігі;
  • 150 мл кілегей (майлылығы 35%) қажет.

 

Дайындалу әдісі: Қарақатты  блендердің көмегімен майдалаймыз. Ірімшік пен қантты қосамыз. Кілегейді крем деңгейіне жеткіземіз. Барлығын араластырамыз. Жақсы араласуы үшін миксерді пайдалануымызға болады. Ыдысқа салып, тоңазтқышқа қоямыз. Осымен балмұздағымыз дайын.

 

Астарыңыз дәмді болсын!

 

 

 

 

Дереккөздер: Вк әлеуметтік желісінен алынды

Дайындаған: Балжан  Нұрғалиқызы  Қанапияева

0
түсініктер
Көңіл күйді жақсартатын тағамдар анықталды
Қарау
Тәжірибелі аспаздардан 15 кеңес
Қарау
Тамағымның тұзы ащы...
Асүйдің қыр-сырын толық меңгерген жан болмаса, тамақтың тұзын татымды ету әр кезде әрқалай болып жатады. Бірде тұзы ащы, бірде тұзы кем болып шығатын жағдай аз емес.    Тамақтың тұзын пісті-ау деген кезде қосқан дұрыс. Өйткені қайнамаған сорпаңыздың не басқа да тамағыңыздың тұзы қайнаған соң өзгеруі мүмкін.  Ал егер тұз
Қарау
Жаңа жылдық салаттар мәзірі
Қарау
Канапе
Қарау
Жаңа жылдық жеміс салаты
Қарау
Итальянша тауық етін даярлау!
Қарау