Вафли пісіріп үйренейік

 Вафли пісіруге керекті азық-түліктер:

  • 5 дана жұмыртқа.
  • 1,5 стақан песок.
  • 1,5 стақан сүт.
  • 2 стақан ұн.
  • 100 гр маргарин.( сары май)
  • 1 шай қасық ванилин.

 

 Дайындалу әдісі: алдымен ыдысқа  жұмыртқаны жарып жақсылап араластырамыз,сосын оған песокты салып тағыда араластырамыз, сары майы салып сосын сүт құйып, ұн саламыз қоймалжың болып тұруы керек. Сосын ванилинды салып  жақсылап араластырып вафельницаны майлап құйып пісіре береміз.

 

Астарыңыз дәмді болсын!

     

 

 

Дереккөздер: Вк әлеуметтік желісінен алынды

Дайындаған: Қанапияева Балжан Нұрғалиқызы

 

0
түсініктер
Қақталған тауық еті мен ерітілген ірімшіктен дайындалған дәмді сорпа
Қарау
Дәмді day
Қарау
Тауық етімен жұмыртқа құймағынан сорпа
Тауықтың кеудесі – 300гр Жұмыртқа – 3 дана Сәбіз – 1 дана Пияз – 1 дана Картоп – 2 дана Тұз және т.б. дәміне қарай Өсімдік майы – қуыру үшін   Тауықтың кеудесін тұзды суда қайнатып аламыз, төртбұрыштап кесіп, сорпаға қайтадан саламыз. Картопты төртбұрыштап турап, саламыз. Сәбіз
Қарау
Жазғы салат
Қарау
Түрік тәттісі «бахлава»
Қарау
Ірімшік қосылған балмұздақ
Қарау
Фаст Фуд тауық қанаттары (стрипсы)
Қарау