Вафли пісіріп үйренейік

 Вафли пісіруге керекті азық-түліктер:

  • 5 дана жұмыртқа.
  • 1,5 стақан песок.
  • 1,5 стақан сүт.
  • 2 стақан ұн.
  • 100 гр маргарин.( сары май)
  • 1 шай қасық ванилин.

 

 Дайындалу әдісі: алдымен ыдысқа  жұмыртқаны жарып жақсылап араластырамыз,сосын оған песокты салып тағыда араластырамыз, сары майы салып сосын сүт құйып, ұн саламыз қоймалжың болып тұруы керек. Сосын ванилинды салып  жақсылап араластырып вафельницаны майлап құйып пісіре береміз.

 

Астарыңыз дәмді болсын!

     

 

 

Дереккөздер: Вк әлеуметтік желісінен алынды

Дайындаған: Қанапияева Балжан Нұрғалиқызы

 

0
түсініктер
Қамыр илеу құпиялары
Қарау
Ұннан жасалатын тағамдардың көтеріліп піскенін қаласаңыз
Қарау
Ас үйіңізде тұруы керек 10 тағам
1. Бал. Иммунитетіңізді қатайтып, күш-қуатыңызды арттырады. Сонымен қатар ас үйіңізде бал тұрса, қантты ұмытуға да болады. 2. Банан. Жүрек аурулары мен инсульттің алдын алуға көп көмегін тигізеді. Және оның құрамында бұлшық етке пайдалы калий элементі бар. 3. Геркулес. Тамырларыңызды тазалап, асқазан, ішек ауруларынан сақтайды. 4. Саумалды
Қарау
Сәбіз салаты
Қарау
Ірімшік туралы не білесіз?
Қарау
Қызылша салаты
Қарау
Көңіл күйді жақсартатын тағамдар анықталды
Қарау