Вафли пісіріп үйренейік

 Вафли пісіруге керекті азық-түліктер:

  • 5 дана жұмыртқа.
  • 1,5 стақан песок.
  • 1,5 стақан сүт.
  • 2 стақан ұн.
  • 100 гр маргарин.( сары май)
  • 1 шай қасық ванилин.

 

 Дайындалу әдісі: алдымен ыдысқа  жұмыртқаны жарып жақсылап араластырамыз,сосын оған песокты салып тағыда араластырамыз, сары майы салып сосын сүт құйып, ұн саламыз қоймалжың болып тұруы керек. Сосын ванилинды салып  жақсылап араластырып вафельницаны майлап құйып пісіре береміз.

 

Астарыңыз дәмді болсын!

     

 

 

Дереккөздер: Вк әлеуметтік желісінен алынды

Дайындаған: Қанапияева Балжан Нұрғалиқызы

 

0
түсініктер
Жаңа жылдық жеміс салаты
Қарау
Итальянша тауық етін даярлау!
Қарау
Қақталған тауық еті мен ерітілген ірімшіктен дайындалған дәмді сорпа
Қақталған тауық- 300 гр Ерітілген ірімшік – 3 қасық Картоп - 3 дана Сәбіз - 1 дана Пияз - 1 дана Аскөк – бетіне арнайы себу үшін Тұз және т.б дәміне қарай Өсімдік майы – қуыру  үшін   Қақталған тауықты қайнатамыз, піскеннен кейін сорпадан алып, тураймыз. Сосын сорпаға қайтадан саламыз. Картопты төрт
Қарау
Дәмді day
Қарау
Тауық етімен жұмыртқа құймағынан сорпа
Қарау
Жазғы салат
Қарау
Түрік тәттісі «бахлава»
Қарау