Вафли пісіріп үйренейік

 Вафли пісіруге керекті азық-түліктер:

  • 5 дана жұмыртқа.
  • 1,5 стақан песок.
  • 1,5 стақан сүт.
  • 2 стақан ұн.
  • 100 гр маргарин.( сары май)
  • 1 шай қасық ванилин.

 

 Дайындалу әдісі: алдымен ыдысқа  жұмыртқаны жарып жақсылап араластырамыз,сосын оған песокты салып тағыда араластырамыз, сары майы салып сосын сүт құйып, ұн саламыз қоймалжың болып тұруы керек. Сосын ванилинды салып  жақсылап араластырып вафельницаны майлап құйып пісіре береміз.

 

Астарыңыз дәмді болсын!

     

 

 

Дереккөздер: Вк әлеуметтік желісінен алынды

Дайындаған: Қанапияева Балжан Нұрғалиқызы

 

0
түсініктер
Көңіл күйді жақсартатын тағамдар анықталды
Қарау
Тәжірибелі аспаздардан 15 кеңес
Қарау
Тамағымның тұзы ащы...
Асүйдің қыр-сырын толық меңгерген жан болмаса, тамақтың тұзын татымды ету әр кезде әрқалай болып жатады. Бірде тұзы ащы, бірде тұзы кем болып шығатын жағдай аз емес.    Тамақтың тұзын пісті-ау деген кезде қосқан дұрыс. Өйткені қайнамаған сорпаңыздың не басқа да тамағыңыздың тұзы қайнаған соң өзгеруі мүмкін.  Ал егер тұз
Қарау
Жаңа жылдық салаттар мәзірі
Қарау
Канапе
Қарау
Жаңа жылдық жеміс салаты
Қарау
Итальянша тауық етін даярлау!
Қарау